Τελετή απονομής απολυτηρίων Γ Λυκείου σχ. έτους 2022-23

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ τάξης του σχολ. έτους 2022 – 2023. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι αναμνήσεις, η συγκίνηση, τα γέλια, η χαρά και κυρίως οι ευχές για «Καλή τύχη και σταδιοδρομία» στα 18χρονα αγόρια και κορίτσια που αποχαιρέτησαν το σχολείο μας και μαζί με αυτό, τη μαθητική τους ιδιότητα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ντηνιακός Ε., μέλη της Δημοτικής Αρχής και αρχηγοί Δημοτικών παρατάξεων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Νάστος Ζ. , μέλη του Δ.Σ. και πλήθος γονέων.

Την τελετή αποφοίτησης πλαισίωσαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου:

Παγουλάτου Ευαγγελία (Διευθύντρια), Ψιλοπούλου Χριστίνα (Υποδ/ντρια), Ευαγγελοπούλου Αγγελική, Κατέλη Ελευθερία, Κουτσοκώστα Σοφία, Λιόντου Αναστασία, Ντάμπου Αθανασία, Πανταζή Γεωργία, Σπύρογλου Κωνσταντίνα, Αθανασιάδης Χαράλαμπος, Καφώρος Ηλίας, Μανουσάκης Ιωάννης, Μαστροδήμος Πανταζής, Μαυρωνάς Ανδρέας, Νικολαΐδης Συμεών, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Σταμπουλίδης Νικόλαος.